4 Pasi pentru a comanda Carti de Vizita in Chisinau

Cărțile de vizită sunt una dintre cele mai importante unelte pentru a-ți promova afacerea sau serviciile. Acestea sunt elemente esențiale în lumea afacerilor, deoarece oferă o primă impresie importantă și, în același timp, ajută la păstrarea contactelor cu potențiali clienți și parteneri de afaceri.

Dacă vrei să-ți faci cunoscută afacerea în Chișinău, Tipografia Contactus poate fi partenerul tău ideal pentru tipărirea cărților de vizită. În continuare, vom detalia pașii necesari pentru a comanda cărți de vizită de la Tipografia Contactus.

Primul pas. Expedierea machetei.

Expedierea machetei carti de vizita tipografie

Primul pas este să expediezi comanda pe email la adresa office@contactus.md sau design@contactus.md. În mesajul tău trebuie să menționezi următoarele informații: 

  • numele sau compania
  • numărul de telefon
  • cantitatea de cărți de vizită de care ai nevoie
  • tipul de hârtie.

 

De asemenea, trebuie să atașezi și designul cu dimensiunile dorite ale cărților de vizită. Dacă nu ai deja un design pregătit, Tipografia Contactus poate ajuta la realizarea acestuia.

Vezi prețurile pentru design aici.

Al 2-lea pas. Achitarea.

Al doilea pas este să faci achitarea comenzii. Prețul pentru cărțile de vizită depinde de numărul de bucăți comandate, designul ales și alte opțiuni suplimentare, cum ar fi laminarea sau diverse tipuri de hârtie.

După primirea comenzii tale, Tipografia Contactus îți va oferi un preț și informații cu privire la modalitățile de plată disponibile.

De obicei, se acceptă plăți prin transfer bancar, numerar la sediul tipografiei sau online card bancar.

Mai multe detalii privitor la modalitățile de achitare găsiți aici.

Achitarea prin oplata.md Tipografia Contactus

Al 3-lea pas. Imprimarea.

Al treilea pas este pregătirea tiparului. După ce ai efectuat plata și ai furnizat toate detaliile necesare, Tipografia Contactus începe procesul de pregătire a tiparului.

Acest proces include verificarea detaliilor de contact, precum și optimizarea designului și a dimensiunilor pentru a se potrivi cu specificațiile tipografice.

Al 4-lea pas. Livrarea.

Ultimul pas este livrarea comenzii. După finalizarea tipăririi, cărțile de vizită sunt tăiate, laminate și pregătite pentru livrare. În funcție de dimensiunea comenzii și de locația ta, livrarea poate fi efectuată prin intermediul serviciilor de curierat sau poștale (vezi prețurile pentru livrare precum și termenul de livrare).

Dacă preferi, poți ridica comanda personal de la sediul Tipografiei Contactus.

    Mulțumim

    În scurt timp colegii noștri, te vor contacta!